2016-12-18 394 浏览
今晚去左探个朋友,去左蓝田,食左嘅间又平又靓嘅放题,叫富田和亭食!可能系价钱平嘅关系,都好多人客,都要等一阵先可以入到去!呢间可以叫平民放题,才百多元就有得食,都见到吾少学生,同家庭一齐食!食物款式都算多,刺身都新鲜,嗌左2round,三文鱼最基本嘅当然都吾错,几新鲜,厚切,大大块,食得好滋味!另外如果加88元仲有得任食生蚝同蟹,好似几正咁,不过我就冇加啦,因为冬天我吾习惯食咁多生冷野,食刺身就够啦,但见人食蚝食得好爽,希望天气暖d仲有呢个优惠啦!话明冬天,比较喜欢食暖粒粒嘅食物,佢仲有得火锅放题,食完刺身寿司炸物等,食返条热辣辣嘅菜,真系好舒服!咁当然仲有好多肥牛,丸等等你慢慢打!食完好舒服!

可能系价钱平嘅关系,都好多人客,都要等一阵先可以入到去!