2017-07-13 330 浏览
长沙湾一向都多野食,今日就揾左间日式放题试下。提前几日book左位,准时7点半入场。价钱百零蚊任饮任食4个钟。入到去环境好嘈,好似茶楼饮茶咁。座位都好逼,坐系到一旦有食客同员工经过都有机会撞到。食物方面,一般放题有既佢都有。刺身,寿司,天妇罗,炸既小食,味道中下。重点讲下部份食物,刺身的确唔算太新鲜。一口牛柳粒都咬落硬左d,肉有d老。寿司饭仲有少少微温。至于天妇罗,炸鸡翼,串烧呢d食物中伏既机会都相对地低,可以放心食。值得一提,落单后上菜速度相当慢,千万唔好见佢未黎就以为佢漏左单,跟住又再order过d食物,唔系食到饱果阵,仲上紧菜,浪费食物就唔好。另外有部份食物只有系落单纸上出现,即使你叫几多次都唔会送黎,可能从一开始就无。食饱隔离仲有雪糕做饭后甜品,呢点唔错。总括黎讲,佢地既食物绝对对得住佢个价钱,如果你对食物质素,味道有较高既要求,又或者你接受唔到嘈住食野,呢间日式放题餐厅都系唔啱你,费是又要平食又要投诉就唔好。另外,员工既服务态度系无问题,全晚做唔停手,我好佩服佢地。

食物方面,一般放题有既佢都有。刺身寿司,天妇罗,炸既小食,味道中下。重点讲下部份食物,刺身的确唔算太新鲜。一口牛柳粒都咬落硬左d,肉有d老。寿司饭仲有少少微温。至于天妇罗,炸鸡翼,串烧呢d食物中伏既机会都相对地低,可以放心食

食饱隔离仲有雪糕做饭后甜品,呢点唔错。

总括黎讲,佢地既食物绝对对得住佢个价钱