2023-01-16 53 浏览
旺角咁多美食,今日心思思想食日本野,约左朋友拣咗间平价日本餐厅试吓啦呢间餐厅门口装潢好有日本风格,好吸睛,平日关系,里面唔算多人睇落Menu嘢食唔算贵首先叫咗个小食-和风炸鸡,炸得几香口松脆,唔会好干同㶶,唔会好多汁好肥腻,同埋鸡肉嫩滑同好juicy之后就叫个火炙三色卷,即系三文鱼加玉子青瓜、个三文鱼烧得岩岩好,半生熟,入口即溶,份量都算多,配埋上面啲酱好好味另外叫咗个鳗鱼卷,我嘅最爱,鳗鱼都几新鲜,个汁几好味,食完卷物都饱左天气冻冻地,就想食d 热野,汤面就岩晒,叫咗个火炙黑豚肉拉面,仲有只流心蛋,黑豚肉烧得入味,个汤香浓猪骨口味但唔会太咸野饮叫左我最爱既抹茶,京都抹茶鲜奶,饮完即刻暖笠笠,香浓既抹茶味餐饭都食得几饱,质素唔错,价钱仲唔算贵,下次可以再encore
睇落Menu嘢食唔算贵