2022-05-22 596 浏览
「嘉宝汉堡」呢个名听朋友讲就真系听得多今次终于有机会试下佢咩料喇!呢日12点前准时喺门口等佢开门只见前面已经有大约10个人等紧😳睇嚟真系好得咁啵 期待ing😛******************************食物s:✨蜜糖芥末菠萝猪堡 🍍🍔 ($33) +烤菇 ($19) 唔食牛嘅我 好快就拣咗菠萝猪堡另外再加配左烤菇😝食物一拎到嚟 见到个包好大旧🤩烤菇大大块又厚身 食落都几多汁平时多数跟开邪恶🧀今次呢个就配咗菠萝片🍍同埋啲蜜糖芥末酱🍯一齐食都几特别猪肉感觉比前面果3样野抢晒味 食果时唔系好记得佢存在😂但整体加埋一齐食酸酸甜甜 系好食嘅😋✨炸薯条🍟 (套餐价连柠檬茶+$17) 跟餐炸粗薯条 上枱都够热不过唔知系咪放咗一阵 食落就比较淋身 唔够口感😥✨脆薯牛堡🐮🍔 ($35) +烟肉 (+$6) +烤洋葱($3)只见个包中间夹咗好大块薯饼❗薯饼炸得好香脆 汉堡牛肉淋上秘制酱汁 好大块好juicy🤤配埋烤洋葱同烟肉成个汉堡食落好香口口感非常丰富😝✨炸烧卖 (套餐价连汽水+$15) 烧卖炸得好香脆 椒盐味香令人忍唔住一食再食😋✨BBQ鸡翼(2只) ($10)味道一般 同其他店嘅BB
「嘉宝汉堡」呢个名
听朋友讲就真系听得多
今次终于有机会试下佢咩料喇!
呢日12点前准时喺门口等佢开门
只见前面已经有大约10个人等紧😳
睇嚟真系好得咁啵 期待ing😛

食物s:

✨蜜糖芥末菠萝猪堡 🍍🍔 ($33)
+烤菇 ($19)
唔食牛嘅我 好快就拣咗菠萝猪堡
一齐食都几特别
猪肉感觉比前面果3样野抢晒味
食果时唔系好记得佢存在😂
但整体加埋一齐食酸酸甜甜 系好食嘅😋

✨炸薯条🍟 (套餐价连柠檬茶+$17)
跟餐炸粗薯条 上枱都够热
不过唔知系咪放咗一阵
食落就比较淋身 唔够口感😥

✨脆薯牛堡🐮🍔 ($35)
+烟肉 (+$6) +烤洋葱($3)
只见个包中间夹咗好大块薯饼❗
薯饼炸得好香脆
汉堡牛肉淋上秘制酱汁
好大块好juicy🤤
配埋烤洋葱同烟肉
成个汉堡食落好香口
口感非常丰富😝

✨炸烧卖 (套餐价连汽水+$15)
烧卖炸得好香脆 椒盐味香
令人忍唔住一食再食😋

✨BBQ鸡翼(2只) ($10)
味道一般 同其他店嘅BBQ酱鸡翼差唔多

环境: