2019-02-23
2018、2019 连续两年荣获米芝莲嘅甜品店,吸引左唔少人排队。😲咁岩我地晚饭食得唔系好饱,终是我地都排埋一份啦!🤣呢间梳乎厘Pancake店有一个特色:款款野食名都好鬼长,点餐嘅时候就好似玩左次急口令咁!有趣有趣 😂除左梳乎厘Pancake, 呢度仲有班戟拿破仑,每样都点左黎试一试!Pancake 本身质地非常绵,而且非常松软,原味Pancake唔会好甜,配埋淡淡苹果鲜甜、玉桂嘅甜香、云尼拿雪糕,味道好好 👍🏻🤤一样系原味Pancake,但呢款特别在配左黑芝麻嘅忌廉,淡淡奶味嘅忌廉加入浓浓黑芝麻,味道原来系咁夹架!😋配埋红豆、绿茶粉、豆腐雪糕,感觉真系好日本!配搭方面做得好好 👍🏻【最惊喜】拿破仑酥饼非常之松脆、而且牛油香好重;夹住酸酸甜甜嘅芒果肉🥭同埋吉士酱嘅香甜,口感一流,有惊喜、推荐大家!🤗❤️温馨提示❤️所有食品系即叫即整,所以制作需时⏱
咁岩我地晚饭食得唔系好饱,终是我地都排埋一份啦!🤣
❤️温馨提示❤️
所有食品系即叫即整,所以制作需时⏱