行过呢间餐厅,心谂著要嚟个饱嘴之旅🍽️,就一于行入去试吓。首先,搞掂个肚,我点咗碗classic罗宋汤,汤浓得滞,一啖一啖嘅番茄香味就好似慢慢喺口腔里面舒展开嚟。个汤边度配上嘅蒜茸包,热辣辣,蒜香逼人,啖啖都令人回味。转战主菜,特级牛肩扒占满铁板,刀功落去,嫩滑肉质承认无得顶!🥩 烧猪仔骨仲有枝骨嘅咬劲,味道微甜,香口过瘾。薯条我就真系食唔晒,咁多🍟,虽然佢哋黄澄澄,脆口,但份量真系几犯规。点完餐,我仲有得拣甜品,心太软外脆内软,热辣辣嘅流心朱古力简直系攞命咁诱人!🍫 最后,点咗柠檬草气泡茶,清新得嚟仲解渴,饮落去就好似清新夏日嘅微风,舒服得嚟又轻盈。总括嚟讲,呢间餐厅令我食得满足,都算系寻日不错嘅选择,我心水清下次再嚟!🌟🌟🌟🌟