2024-02-03 1973 浏览
今次我嚟到一家餐厅,食咗几样心头好,正到不得了。黄金虾真系一惊艳开场,柔韧弹牙嘅虾仔,配上外脆内软,香得嚟啖啖脆口,真系好正!椒盐粟米呢,虽然唔系太出色,但都算得过切口味,跟住𠮶啫啫炒通菜,鲜香爽脆,攞嚟解解闷都几搭。但要数最掂,咕噜肉真系得我心!肉质松软带劲,又唔会净系炸得一层厚粉,酸酸甜甜之余,肉嘅味道都好够,呢个系真功夫👍!炒面就平平无奇,如果能干香啲就更好。至于椒盐鲜鱿,大份到食唔晒!虽然口感可以再脆啲啦,但都算满足。至于香葱桶蚝,𠮶个香滑啲海味,够晒fresh!胡椒虾就无得输,每一啖都香辣得嚟又唔会覆盖咗鲜虾嘅味道,真系秒杀我呀😋!头抽豉油鸡同瑞士汁干炒牛河都系我心水之选,鸡肉滑溜,牛河咁香口!到底,呢啲美味实在食咗都仲想再食,老实讲,我算系食得开心,饱肚满意,下次仲要嚟多转!👅💯🎉