2019-08-15 2355 浏览
萨利亚既食物出左名 平 好食 抵食 简直就系平民美食饭堂 不过唯一既缺点就系长期长时间都好多人排队 每次最少等1个钟今次就介绍一下萨利亚必点美食甜虾沙律 $24(好味指数: 😋😋😋😋😋)头盘黎讲 甜虾沙律系必食 上边红色粉唔知系咪辣椒粉但系唔辣既 个沙律酱甜甜地水牛芝士伴蕃茄 $17(好味指数: 😋😋😋)我男人最中意食既开胃菜 不过我唔系太识欣赏香焗白汁鸡肉菠菜 $25(好味指数: 😋😋😋😋😋)芝士白汁有鸡肉波菜 白汁好开捞埋d菠菜食 真系估唔到甘夹 不过食得多会腻辣味鸡翼(8只) $32(好味指数: 😋😋😋😋)辣味鸡翼对我黎讲其实唔够辣 加多小小辣椒仔就岩岩好 烤焗完既鸡翼仲有肉汁意式菠菜伴烟肉 $17(好味指数: 😋😋😋)食左甘多肉食返个菜balance下就岩岩好 黎个菜式应该食碌既 食落去好清淡 但又唔会无味(为最高)整体食物质素: 性价比: 推荐指数:

今次就介绍一下萨利亚必点美食

甜虾沙律 $24
(好味指数: 😋😋😋😋😋)

水牛芝士伴蕃茄 $17
(好味指数: 😋😋😋)
我男人最中意食既开胃菜 不过我唔系太识欣赏

香焗白汁鸡肉菠菜 $25
(好味指数: 😋😋😋😋😋)

辣味鸡翼(8只) $32
(好味指数: 😋😋😋😋)

意式菠菜伴烟肉 $17
(好味指数: 😋😋😋)

为最高)
整体食物质素: