Plato Cafe & Bistro (吳松街)

2021-02-21 66 浏览
Plato Cafe & Bistro (佐敦)💛••••••••••••••••••••••••••••••✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )••••••••••••••••••••••••••••••♥️餐点:•法国烧春鸡$258+1•烟三文鱼忌廉汁意大利饭$168+1•Oreo奶昔$58+1•云呢拿奶昔$58+1••••••••••••••••••••••••••••••♥️食评:法国烧春鸡味道正常,但只鸡唔算肥,肉唔多😣食完成只都唔太饱🤣🤣(可能系自己太大食)肉质正常唔会柴,但如果可以juicy啲就好了!至于意大利饭我个人就觉得可以浓味啲,个忌廉汁比较啖味,烟三文鱼味道正常,意大利饭唔会煮得太淋,而且每粒米饭都有吸到汁,呢点我几满意!奶昔普通,尤其雪呢拿真系无乜味🥲oreo就正常。••••••••••••••••••••••••••••••♥️特色:发现餐厅有lunch set同afternoon tea set!相对价钱低啲而且都抵啲!下次要试吓!餐厅环境几舒服,枱同枱之间隔得几开,坐得几舒服,如果想同朋友倾偈都系一个几好嘅选择。•••••••••••
Plato Cafe & Bistro (佐敦)💛
♥️餐点:
•法国烧春鸡$258+1
•烟三文鱼忌廉汁意大利饭$168+1
•Oreo奶昔$58+1
•云呢拿奶昔$58+1
♥️食评:
奶昔普通,尤其雪呢拿真系无乜味🥲oreo就正常。
♥️小提示:见到有啲app订位会有折扣,大家想食可以留意下!
法国烧春鸡
烟三文鱼忌廉汁意大利饭