2023-09-25 44 浏览
照烧鸡蛋黄酱Pizza呢个Pizza,有日式小丸子嘅味道,因为佢蛋黄酱好浓味,而且好香口,价钱又唔贵,性价比几高!意式炸鱿鱼圈配他他汁呢个同我想像中好大落差,我睇图系应该几好食,点知嚟到,个鱿鱼圈系冻嘅,炸粉嚟讲又好油。虽然佢唔系太贵,不过对于呢个真系好失望。蒜味芝士鸡翼鸡翼唔算好大只,不过入口都可以,配埋个蒜味酱都唔错,几好食对得起个价钱。双重辣味烟肉蒜香魔鬼意粉呢个意粉嚟到就见到全部都系辣粉,食落啲辣味好正,又唔会太辣。不过烟肉就唔系太多,我仲加咗$10加大意粉,所以份量都好够,食到捧住个肚走!香煎鲑鱼配味噌忌廉鲜制意份呢个系今期特色嘢,所以我有特别同惊喜。佢个意粉好重忌廉味,一食就成口忌廉,仲有啲杂菌增加口感。个三文鱼好重鱼油味,好香口,又唔会太冧,所以觉得10分特别!呢个我好推荐!环境环境来讲算系有啲普通,有啲似小型日式沟西式Cafe。相对嚟讲价钱都唔系太贵,适合出街食啲唔系太隆重嘅西餐。期间仲有个新嘅蝶豆花饮品,卖相唔错,打卡都一流!
照烧鸡蛋黄酱Pizza

意式炸鱿鱼圈配他他汁