2024-02-01 22 浏览
呜呼~ 今次踩入呢间越南餐厅,真系大满足! 海南鸡饭嘅鸡块超级smooth,真系滑到喳口,鸡饭选择攞咗传统嘅油饭啦,又香又俐,入口即溶,定系饭上天啊!配上𠮶挞辣酱,正宗得嚟唔会辣到㶶口,一啖一啖都话得上「鲜上加鲜」!讲到小食,春卷炸到啱啱好👌,咬落去啲脆度啱哂,就算嘴巴薄皮啲,都绝对零压力。加咗生菜,爽口得嚟少咗罪恶感。虾饼真系有得讲,金黄酥脆,足料虾味超正,食完个口中意,顶硬上!河粉份量给得好满足,扎肉、猪扒、鸡翼凑一齐嚟,一个字 - 赞!椰汁绿豆冰嘅椰香迷人,冰冰凉凉咁,系食完滚烫河粉之后嚟杯呢个,真系正!食完呢顿餐,满足𠮶感觉好似食完粤式早茶咁,又满足又开心。我觉得这间餐厅性价比超级高,街坊走过路过唔好错过呀!服务员仲好nice,整体来讲,真系好过瘾!👍🥢🍽️