2022-07-18 244 浏览
今日去完黄金电脑买野,我话想食越南野,男朋友咁啱揾到附近又有👍🏻店面装修浅蓝色,好清新自然~ 夏天非常热,嗌杯柠檬可乐,冰底就够冻 但系可惜可乐本身唔冻!夏天必叫🤤-两𩠌越南河😄平食我一向钟意食越南野,依间嘅选择都好多,基本上有晒汤河粉、捞檬同埋饭。👍🏻弹性都好多,配一定二定三𩠌都可以,种类又多,食安格斯牛都有。咁我就试咗个必食嘅生牛肉可同埋蘑菇河粉。牛肉来讲又多又薄,但系蘑菇就冇味🥲-照烧猪扒虾球捞檬😎正捞檬来讲都算大份,猪扒份量都多,虾饼就有两件。虾饼可能摆得耐,食嘅时候已经唔系好香脆,但系猪扒就好入味,甜甜地得又好香。🤤加埋少少捞檬酱,整体成个味会更加好食😙-香甜菜心苗依家买菜都好贵,$20有菜心食,加咗少少豉油,感觉fresh🤤-蒜香牛油鸡翼叫咗三只鸡翼,鸡翼就几香脆,我就觉得比较多油。但系男朋友就觉得好香蒜香味,仲话唔够喉想再食😂😂

-两𩠌越南河😄平食

-照烧猪扒虾球捞檬😎正