2024-10-17
同朋友去旺角行街,行行下又到晚饭时间,见到呢间泰国菜好似唔错就一于入去试吓😀环境企理舒适,坐低之后职员好快比左餐牌我地睇!服务有礼!两个人叫左4 样野- 泰式生虾刺身- 泰菜必叫既小食😎生虾大只又够冻,配埋生蒜,泰式辣汁,超有风味!正! - 串烧沙嗲(猪肉,鸡肉各半)- 一黎到见到沙嗲汁上面有花生🥜粒粒,个酱好香,猪肉鸡肉烧得啱啱好,唔会过老,非常惹味,食下食下又一串,劲快清晒😂- 泰式咸鱼炒椰菜苗 - 朋友话想试下泰式咸鱼,所以拣左呢款菜!又系劲惹味,咸咸香香!菜好爽脆!泰式咸鱼同我地平时食既咸鱼差唔多,要黎炒野又几香口㖞!- 辣椒膏虾头油海鲜炒饭 - 开头惊辣但又想试下虾头油,好似几特别! 黎到见到虾好大只,试左一啖唔算辣,好香好味,又系劲快食晒👍🏻最后仲叫左椰青、咸柠七!椰青系可以刮埋d 肉食!正! 咸柠七都好好饮!呢间无意中发现既泰菜绝对可以再黎!👍🏻
环境企理舒适,坐低之后职员好快比左餐牌我地睇!服务有礼!
两个人叫左4 样野
最后仲叫左椰青、咸柠七!
椰青系可以刮埋d 肉食!正!
咸柠七都好好饮!
呢间无意中发现既泰菜绝对可以再黎!👍🏻