2019-06-01 96 浏览
喺天耀商场开咗一间新嘅吉野家, 平时下午茶时段人流超多,平价嘅下午茶餐,简直系穷人恩物。我同朋友各自叫咗一个饭外卖拎走,人均消费大约60hkd左右。一番巨丼,牛肉量超多,呢次因为外卖拎走,分量好似较堂食嘅少。😢😢😢日式咖喱煎鸡饭,味道尚可,但我都系比较钟意食牛肉饭多啲。吉野家嘅晚市打边炉,大家可以考虑下,其实都几抵食既,依家物价水平来讲,几十蚊有齐咁多野,已经算系咁㗎啦。服务方面:出餐嘅速度一般,相比起其他分店,员工嘅服务态度麻麻。以快餐店嘅模式来讲,讲求嘅系速度, 系呢方面呢间分店就比起其他分店差好多。另外可能大型快餐店都为咗节省成本,同埋环保,唔会主动提供饮管比顾客,但当顾客主动问员工攞嘅时候,呢间分店嘅职员态度就非常之差,明显觉得系顾客增加佢工作量。在大型连锁食店嘅吉野家,希望佢会注意下呢间分店嘅员工表现,以免影响吉野家作为一间优质大型连锁食店嘅形象。

日式咖喱煎鸡饭,味道尚可,但我都系比较钟意食牛肉饭多啲。