2024-03-18 132 浏览
日式牛肉锅定食(转乌冬) $47寿喜烧汤 以前好中意食某间连锁日式餐厅嘅火锅不过之后越嚟越贵同越嚟越唔好食之后就无再食过有次经过加藤屋见到有类似嘅嘢食就试下,然后就爱上咗佢每次嚟都会嗌佢! (但都会系其他款之间犹豫好耐XD)价钱又唔贵,有段时候系我嘅饭堂所以之后无得再食都有啲唔开心 而家转晒用app落单有另一个好处就系可以自己拣要唔要某种配菜无论系乌冬定系肉份量对我嚟讲都几大份,但都可以啱啱好食晒配菜都好多,超满足! 和风咖哩猪扒饭 $48 个咖哩都几辣,但又好过瘾每个套餐都包一杯汽水/一碗面豉汤/一杯热玄米茶已经嗌咗汽水,但都系辣到要另外叫多杯先得猪扒炸到好脆好香口 另外仲加咗两串脆炸旋独薯棒(加购价$14) 每个餐都可以用优惠价加购一样,除咗薯棒仲有好多小食,之前都有食过炸鸡依个都系每次必点!!!但试过依个之后就无再试过其他超好食!!! 好食到我要自己食一串(但最后食埋另外果串XD)炸到超香口,个形状好少见好有趣,食落都好似同平时脆薯嘅感觉好唔同同埋可能因为佢每一啖都算扁身,每啖都好够味虽然一睇就知好肥仔,但偶尔食一次都唔过分 而且之后都无得再食啦QQ希望有缘再见啦~
日式牛肉锅定食(转乌冬) $47
寿喜烧汤

以前好中意食某间连锁日式餐厅嘅火锅
不过之后越嚟越贵同越嚟越唔好食之后就无再食过
有次经过加藤屋见到有类似嘅嘢食就试下,然后就爱上咗佢

每次嚟都会嗌佢! (但都会系其他款之间犹豫好耐XD)
价钱又唔贵,有段时候系我嘅饭堂
所以之后无得再食都有啲唔开心

无论系乌冬定系肉份量对我嚟讲都几大份,但都可以啱啱好食晒
配菜都好多,超满足!

和风咖哩猪扒饭 $48

个咖哩都几辣,但又好过瘾
每个套餐都包一杯汽水/一碗面豉汤/一杯热玄米茶
已经嗌咗汽水,但都系辣到要另外叫多杯先得
猪扒炸到好脆好香口

另外仲加咗两串脆炸旋独薯棒(加购价$14)

依个都系每次必点!!!

但试过依个之后就无再试过其他
同埋可能因为佢每一啖都算扁身,每啖都好够味
虽然一睇就知好肥仔,但偶尔食一次都唔过分

而且之后都无得再食啦QQ
希望有缘再见啦~