2024-05-05 320 浏览
今日黎到天水围天一商城依间平民餐厅 , 估唔到天水围都比我揾到咁好食既隐世餐厅 , 实在太惊喜 , 店铺虽然细细但座位都好宽敞 , 店员态度好好 , 平民餐厅贵宾式享受咖哩鸡扒焗意粉焗意粉需时 , 不过都好快就上左菜 , 咖哩汁香浓 , 混埋芝士捞意粉食好开胃好入味 , 鸡扒外皮脆得黎入面肉质软滑黑椒汁牛扒煎蛋意粉超大碟好抵食 , 试左朋友既一旧牛扒 , 牛扒肉质软腍 , 牛味香浓迷你生煎包推荐呢个小食 , 一口 size 既生煎包食完都唔会顶胃 , 细细个生煎包都可以煎得出外脆内软 , 好犀利 , 食果时一定要小心 , 因为系会爆汁架 ! 入面肉汁满满 , 肉馅鲜甜 , 仲可以点酱食 , 一试难忘热朱古力红豆冰

咖哩鸡扒焗意粉

黑椒汁牛扒煎蛋意粉