呢间小店位于大角咀,用QR code落单好方便,要赞下上菜速度好快,「砂煲老鼠粉」、「 咖吔多士💚」都系必食😍🤟🏻,btw饮品名好搞笑😂:-1️⃣「砂煲老鼠粉 🍳($78)」(大家唔好比老鼠个名吓亲🐭😂)超有镬气,大大煲!而且充满猪油同鱼仔香味🐷🐟!蛋黄超吸睛😌~Loh see fun in clay pot👍🏻-2️⃣「椰香鲜油咖央多士🍞🧈($28)」(本身想试南洋鲜油烧面包,但太好卖卖哂🥲💔),甜甜地嘅咖吔同咸香牛油系绝配😈~Kaya butter toast 👍🏻-3️⃣「泰式生虾(8只)🦐($88)」虾食落有胶质,配酸酸甜甜嘅酱几开胃👅,btw呢道菜好少食唔太识评👀~Thai sashimi shrimp-4️⃣「古仔路肉骨茶河粉🍜($68)」呢款正正常常🤣~Kuchai lama bak kut teh ho fun-5️⃣「恐龙下蛋(冻)🍫($28)」阿华田味超级浓!配朱古力雪糕🍦,有adffogato嘅感觉🤪,甜度适中,但唔知点解好似唔系咖啡,变咗阿华田~White coffee with icecream (iced)👍🏻
1️⃣「砂煲老鼠粉 🍳($78)」
(大家唔好比老鼠个名吓亲🐭😂)
2️⃣「椰香鲜油咖央多士🍞🧈($28)」
3️⃣「泰式生虾(8只)🦐($88)」
4️⃣「古仔路肉骨茶河粉🍜($68)」
5️⃣「恐龙下蛋(冻)🍫($28)」
砂煲老鼠粉
椰香鲜油咖央多士