2021-11-07 619 浏览
呢间喺元朗鸡地嘅平民西餐厅, 开咗业好几年我都成日去帮衬佢佢价钱吸引而且菜色多选择, 当中除咗经典嘅卡邦尼意粉同埋蕃茄大虾意粉仲有啲新比较新式嘅意粉, 例如 鳗鱼意粉同埋四川麻辣鸭胸意粉我今次就帮衬咗四川麻辣鸭胸意粉我个人比较留意意粉嘅口感, 而呢间餐厅嘅口意粉口感系同类价钱餐厅入面嘅食过最高质素 面粉硬度煮得啱啱好, 唔会太淋又唔会太硬 仍然保持到意粉本身嘅口感, 而且非常之挂汁入味每条意粉都均匀地沾到麻辣鸭胸嘅调味 餐汤蘑菇汤亦都非常有诚意 蘑菇汤真系用新鲜蘑菇打碎而成 饮落口每一啖都可以食到微细嘅蘑菇粒 而且冇乜味精饮完都唔会口渴 用料相当有诚意 更加唔可以唔提嘅就系大大杯嘅餐饮, 餐饮都系非常之大杯一个女仔可能饮唔晒而且仲可以加多十蚊转做更加大杯 到时饮住一杯咁大嘅餐饮chill 一 chill, 欣赏出面嘅风景都系一件十分写意嘅事
呢间喺元朗鸡地嘅平民西餐厅, 开咗业好几年我都成日去帮衬佢
我今次就帮衬咗四川麻辣鸭胸意粉
每条意粉都均匀地沾到麻辣鸭胸嘅调味