2022-07-26 67 浏览
今日朋友带左我黎深水埗,食西餐😳食西餐㖞,深水埗where? 👀呢间餐厅价钱比附近啲餐厅高,但都有好多人㖞,平日夜晚都8成满我哋谂住叫个set share, 事关见隔离枱啲野几大碟👀叫左枱枱都叫嘅烧澳洲M7「铁平」和牛($298)份量都几多,好厚,烧得啱啱好🤤侧边仲有啲脆身,入口juicy, 肉质腍,好易切👍🏼底仲有蔬菜薯蓉,食到诚意呀😆性价比高👍🏼👍🏼加$88蚊有汤同开胃小食朋友钟意日本野,所以㨂左油甘鱼😂大大旧,食刺身咁,不过调味唔同左,变咗fusion菜😂,味道唔差架😆(隔离枱推介牛油果虾冻批,都好吸引👀,下次黎再试)汤系松露忌廉汤配面包,味道正常,个包都软熟之后就食甜品😍我哋想食又怕肥,㨂左个柠檬雪葩,个柠檬好大个,啲雪葩都好多,够share食,呢款唔会好甜,都唔会好酸,质地几滑,同平时食到嘅唔同整体比想像中好,尤其个牛,真心推介👍🏼
今日朋友带左我黎深水埗,食西餐😳
食西餐㖞,深水埗where? 👀
我哋谂住叫个set share, 事关见隔离枱啲野几大碟👀
叫左枱枱都叫嘅烧澳洲M7「铁平」和牛($298)
份量都几多,好厚,烧得啱啱好🤤
性价比高👍🏼👍🏼

加$88蚊有汤同开胃小食

汤系松露忌廉汤配面包,味道正常,个包都软熟

之后就食甜品😍

整体比想像中好,尤其个牛,真心推介👍🏼