2021-11-17
一向多人提及呢间日式餐厅,今晚终于都有机会一探究竟,由于赶时间,买咗外卖返屋企慢慢叹😌餐牌都好多选择,比较抵食嘅当然会系套餐,生熟食物都会有,都几细心👍🏻套餐提及嘅饮品、可以喺雪柜自己选择,款式都算几多!店员非常细心地将冷热食物分开装,返到屋企该暖嘅仍然系暖,而且外卖包装非常整洁,企理干净!烧汁牛肉饭~白饭洒上已炒白芝麻,味道更香,而牛肉肥瘦参半,酱汁浓郁,分量恰到好处,佐饭一流!吞拿鱼蓉饭(加$28配饮品、螺肉、沙律、鸡翼及饺子)~吞拿鱼蓉既香滑口感亦丰富,份量亦都唔少,另外,绝对冇后悔升级,可以食到多款小食同前菜,值得highlight嘅系饺子,非常足料,而且饺子馅嘅调味非常出色!软壳蟹反卷~依家落去系蟹籽嘅卜卜脆口感,加上沙律上微甜嘅口味一咬已经爱上,重点系夹在内嘅软壳蟹非常松脆👍🏻亦有蔬菜配衬着,完全不觉得油腻蟹籽沙律~青瓜丝新鲜爽脆,配埋蟹柳、蟹籽同沙律酱,完全食出refresh嘅感觉😍
套餐提及嘅饮品、可以喺雪柜自己选择,款式都算几多!