2024-07-07 352 浏览
位于启德新商场Airside嘅「三点三冰室✨」,绝对系平靓正之选!🤩 呢间港式茶餐厅提供既传统食品同创新菜式,每一样都非常出色,令人惊喜连连,绝对系大家不容错过嘅推介餐厅。首先要介绍嘅就系佢哋嘅「避风塘海鲜炒面」🍜,绝对系必食之选!面条弹牙爽口,加上各款鲜甜嘅海鲜,非常香浓惹味,令人一口接一口。如果想食得辣D,「南洋喇沙汤面」🍜就非常适合。浓郁柔滑嘅汤底,配上Q弹嘅面条,真系清新开胃,完全唔会觉得腻。另一推介「哈哈哈炒饭」🍚绝对值得一试!有虾羔、虾米同虾球嘅加持,极之香浓鲜甜,粒粒分明,令人回味无穷。最后,不得不提「超邪恶西多」🍔啦!经典既西多士,外脆内软,超美味既花生酱炼奶,食过翻寻味。总括嚟讲,「三点三冰室」真系平靓正之选,无论系传统港式菜式,定系创意新派食品,都一一俱备,绝对冇得输👍 💯