2018-08-09
呢间餐厅特别在自己可以系冻柜拣肉 然后再叫佢煮 可以自己拣点样煮呢个系seafood bisque 材料有波士顿龙虾同埋谷物 我觉得个味好香 啲汤质地比较浠 味道唔错Galician Octopus 茄汁黄豆再加埋八爪鱼 味道一般 因为有啲似罐头味道 而且八爪鱼质地有啲奇怪 好林 麻麻地系冻柜拣左2块牛排😄呢块系和牛 冻柜有个staff介绍牛排比我地果阵 佢话呢块系A6 价钱都系$366 真系好抵!佢系入口即融架☺️ 虽然真系肥左小小 不过无论系味道 口感都系100分架☺️ 仲叫左一块Fed Ribeye 呢块系劲有牛味!果阵牛香味系一咬就系肉汁度流出黎 佢系比较有咬口嘅 比起和牛更加香!仲要呢块都好抵食 只系$193朋友生日 叫左个apple pie 问餐厅啲人可唔可以帮我写个happy Birthday 系碟上面 黎到估唔到写得咁靓😍😍 apple pie 个皮好松脆 而苹果酱唔太甜 好好味 重点系~个甜品餐厅话请我地食😍 实在系太开心了😁 一定会再黎帮衬👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Seafood Bisque
我觉得个味好香 啲汤质地比较浠 味道唔错