2017-08-26
由以前山林道搬到嚟上环,我一直都系创寿司嘅fans😍 点解?因为真系好新鲜又平靓正啰,老板又好人,风趣幽默,良心小店嚟左港岛区返工,今日下午谂咗好耐都谂唔到食咩好,于是就谂起创寿司啦,即刻打去叫外卖😬为食妹都算几大食,以下系我一个人嘅lunch😆蒲烧鳗鱼饭: 劲钟意食鳗鱼嘅我,次次都一定会叫呢个😬 食原条鳗鱼真系好满足,油脂够多,又烧得靓,真系正到喊出嚟水母刺身: 鲜甜爽口,仲要唔系好多地方有得食,必食之选珍宝带子寿司: 去好多地方都未必食到咁大粒嘅带子,真系食一粒就已经饱左,好鲜甜炙烧左口鱼边寿司: 食左口鱼边最重要就系够油脂三文鱼豆腐汤: 唔系度度食日本嘢嘅都有汤饮,最多都系得啲面鼓汤,佢地呢个汤我真系encore再encore,好有心好有住家feel🤣同事偷左啲刺身嚟食都话好正,好少地方有咁平咁正嘅寿司店,一定要再encore🤣
为食妹都算几大食,以下系我一个人嘅lunch😆
水母刺身: 鲜甜爽口,仲要唔系好多地方有得食,必食之选
炙烧左口鱼边寿司: 食左口鱼边最重要就系够油脂