2019-02-25
尚品小厨已经不知不觉成为左我同屋企人既饭堂系屋企冇饭开既时间90%都会黎呢度食因为呢度既小菜真系又平又好食, 不过而家都越食越贵啦每晚呢度都会有小菜孖宝, 间中会有d平时餐牌上冇既野但其他基本上都会有齐, 孖宝既价钱比散叫平少少我同妈咪最后拣左C餐, 瑶柱肉松蒸水蛋并黄金翡翠大虾球系相机未食之前妈咪已经忍唔住落左手, 最后比我叫停左比我影左相先个人觉得呢度既蒸水蛋好好食, 用料十足平时人地果D瑶柱蒸水蛋得个面有少少瑶柱丝, 呢度绝对唔系你系个面系完全见唔到有瑶柱丝, 因为佢系哂里面有相为证呀, 而且成个蒸水蛋都有好多瑶柱丝D蛋蒸得岩岩好, 唔会太老, 又唔会太稀呢味黄金翡翠大虾球第一见次咋, 咸蛋黄既爱好者一定唔可以错过呀虾球大概有7-8粒, 另外配左翠肉瓜, 炸粉好薄, 食落去脆卜卜, 蛋黄味好香, 我觉得翠肉瓜好味过个虾添呀两个小菜连埋例汤都只系$138, 可以加钱配饮品咁高水准既茶记真系唔系度度有呀!悭钱攻略: 下午茶或者宵夜套餐都会有D小菜会出现既菜式, 只系份量有少少唔同, 但我食过蒸水蛋份量系一模一样架, 好抵食!!
系屋企冇饭开既时间90%都会黎呢度食
因为呢度既小菜真系又平又好食, 不过而家都越食越贵啦
每晚呢度都会有小菜孖宝, 间中会有d平时餐牌上冇既野
但其他基本上都会有齐, 孖宝既价钱比散叫平少少
我同妈咪最后拣左C餐,
瑶柱肉松蒸水蛋并黄金翡翠大虾球
个人觉得呢度既蒸水蛋好好食, 用料十足
平时人地果D瑶柱蒸水蛋得个面有少少瑶柱丝, 呢度绝对唔系
你系个面系完全见唔到有瑶柱丝, 因为佢系哂里面
有相为证呀, 而且成个蒸水蛋都有好多瑶柱丝
D蛋蒸得岩岩好, 唔会太老, 又唔会太稀
虾球大概有7-8粒, 另外配左翠肉瓜,
两个小菜连埋例汤都只系$138, 可以加钱配饮品
咁高水准既茶记真系唔系度度有呀!