相信冇人唔认同萨利亚真系好平😂平平地又有意粉🍝又有pizza🍕又有其他小食,岩晒一家大细去食😂不过食物质素就有啲变幻莫测,间间都唔同😂mikiki呢间都算系维持水准得比较好既一间🙊同埋属新维修,干净企理粟米薄饼(+$6 double cheese🧀) $36唔好睇净系得粟米好斋,原来加埋啲芝士食味道又几夹,两者互相中和,有芝士香之外又食到甜甜既粟米,感觉冇乜热气😂而且今次好好彩地个批边唔太㶶,系一个合格既pizza😆邦哥尼意大利粉$32正常发挥,意粉软硬适中,偏干身,冇水味,蚬肉好好彩冇沙😂都系果句,30几蚊仲想要咩质素😂😂芝士薯蓉 $28黎到好热辣辣,几香既,不过份量偏少😂唔好睇佢个焗盘咁大碗,佢好有技巧咁岩岩铺平啲薯蓉😂😂😂厚度都唔知有冇2mm🙊甜品时间🎉意大利布甸$18呢排睇得日本动漫多,好想食鸡蛋布甸🍮仲要系呢只样🍮难得呢到平平地又有就试下,都唔会expect 太多🙈焦糖酱会偏甜左啲,布甸亦硬左少少,冇乜滑溜既感觉,普普通通啦😂Tiramisu $20呢个反而好食啲,因为有可可粉系面冇咁甜😂不如如果再雪冻啲就好,曾经食过有间雪到似雪糕既质地,几得意架😂

粟米薄饼(+$6 double cheese🧀) $36

邦哥尼意大利粉$32