餐厅: 燒肉LIKE (家樂坊)
资讯:

2021-09-09 346 浏览
临时约食饭行开家乐, B个层有新开既食肆有的赶时间,又见唔使点排队决定入去试下食lunch 既话佢性价比系高过食牛角餐牌其实都多野拣同唔算贵可以拣份量, 最平既一个餐HKD48(唔计野饮) 最贵既餐都系HKD200蚊左右 我比个"寿喜烧牛五花"吸引住,好快已经决定左烧个阵时都知多油, 都烧到好大火下, 但系油脂好香好好食我另外加左只蛋, 真系差纸菜就变左牛角饭呢set 先系HKD 82 其实好抵食容许我提一提个饭, 珍珠米, 好好食饭量有3个选择, 我简左中间既份量, 如果下次有机会食我会拣大饭份量, 因为加温泉蛋同加烧肉汁真系好好食另外一个set 叫左个"宫崎和牛" 有唔同牛既部位牛前胸肉, 横隔膜肉, 同牛舌另外加左生菜 同另外再加左牛舌牛前胸肉 属于筋肉较粗,油脂少的一个部份, 口感结实而有咬口, 包住生菜再加泡菜, 真系好好食不过其实我食自己个set 都饱另外叫餐系用QRcode 用电话落, 即刻比埋钱等埋野食黎都系10分钟内, 唔怪得知甘快可以等到位
临时约食饭
行开家乐, B个层有新开既食肆
有的赶时间,又见唔使点排队决定入去试下
食lunch 既话佢性价比系高过食牛角
餐牌其实都多野拣同唔算贵
可以拣份量, 最平既一个餐HKD48(唔计野饮)
最贵既餐都系HKD200蚊左右
我比个"寿喜烧牛五花"吸引住,好快已经决定左
烧个阵时都知多油, 都烧到好大火下, 但系油脂好香好好食
我另外加左只蛋, 真系差纸菜就变左牛角饭

呢set 先系HKD 82 其实好抵食

容许我提一提个饭, 珍珠米, 好好食

饭量有3个选择, 我简左中间既份量, 如果下次有机会食
我会拣大饭份量, 因为加温泉蛋同加烧肉汁真系好好食

另外一个set 叫左个"宫崎和牛"
有唔同牛既部位

不过其实我食自己个set 都饱

另外叫餐系用QRcode 用电话落, 即刻比埋钱
等埋野食黎都系10分钟内,
唔怪得知甘快可以等到位