2023-12-13
🫶🏻屋企附近既呢间泰国菜,不知不觉间成为左我家既食堂,每次唔想煮饭或者无乜胃口,就会叫份外卖同屋企人一齐食,实在系又平又好食之选 💕💕🔹风味猪颈肉配无骨海南鸡油饭每次黎到必定会点既一个套餐,$75 就有齐猪颈肉同海南鸡,猪颈肉烟韧有嚼感,海南鸡嫩滑鲜美,一个餐享受到两样野 😇😇🔸泰式鲜虾炒金边粉炒得干身而质感带点弹牙既金边粉,味道微甜, 加上多种配料如鲜虾、碎蛋等一齐炒,几好味~🔹 泰式黄咖喱烧鸡扒饭惹味之极既泰式咖哩‼️味道不辣,微甜少咸而有香浓既咖哩味,最正系啲鸡扒厚实,烧得皮脆肉软,不错 🥰🔸极上烧安格斯西冷牛小排配白食泰菜烧牛肉都可以选用高级少少既安格斯西冷牛小排 🥩 牛小排烧至 5 成熟,外层焦脆,肉质软嫩透粉,有安格斯独有既牛味浓郁 🔹串烧鸡+猪套餐 + $29 就可以有两串串烧,鸡猪两串都同样烤得焦香,肉质较干身,点沙嗲酱好好食 🥳🔸泰式龙眼冰套餐附送,每次食都会点呢杯龙眼冰,冰凉清甜,满满龙眼味 🥰🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 BTS美食站 (九龙城)📍九龙城南角道11号地舖💸 $ 350 / 4人4
🔹风味猪颈肉配无骨海南鸡油饭
🔸泰式鲜虾炒金边粉
🔹 泰式黄咖喱烧鸡扒饭
🔸极上烧安格斯西冷牛小排配白食
🔹串烧鸡+猪
🔸泰式龙眼冰
套餐附送,每次食都会点呢杯龙眼冰,冰凉清甜,满满龙眼味 🥰
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
BTS美食站 (九龙城)
📍九龙城南角道11号地舖
💸 $ 350 / 4人