2021-03-09
足足三个月,今晚系三个月以来第一餐晚市火锅约左朋友系荃湾大鸿辉三楼既「缘聚鲜锅」咁耐无食,紧系要拣间款式多,又任饮任食既尽情放纵喇呢道价钱经济,黄金时段任饮任食两个钟都系二百头,而且食物款式超多,除左火锅配料之外,重有寿司、刺身、天妇罗、沙律、凉拌小食、熟食、雪糕、凉粉等等,绝对食得过黎张大合照先汤底都有多款选择,我地就拣左麻辣鸭血,鸭血都有好多旧,汤底唔会好油但味道够浓,又麻又辣,烚咩都好入味肉类同部份配料用QR code落单,肉有多款选择,肉质唔错入口嫩滑寿司都唔算少款,多款过早几日食果餐垃圾自助餐鸟!d饭唔硬而且有醋味,唔错架刺身唔记得影,虾三文鱼同带子都好新鲜沙律都值得食,沙律菜好爽脆新鲜钟意食蚝可以加钱试下,我见隔离枱食望落几肥大日式小食,重有d凉拌木耳、青瓜小食火锅配料都几多款,而且环境好干净,成日都有员工整理台湾肠一定要食,好地方真系几大,就算好多人出黎拎野都唔会逼连饮品都超多选择,清酒、梅酒、啤酒、热饮茶包都十几款,再加一大排饮品雪柜,望到都兴奋整体二百零蚊真心食得过,环境舒适干净,食物种类、款式多,食材新鲜,味道属中上,无挑剔了
黎张大合照先
沙律都值得食,沙律菜好爽脆新鲜
钟意食蚝可以加钱试下,我见隔离枱食望落几肥大
日式小食,重有d凉拌木耳、青瓜小食
火锅配料都几多款,而且环境好干净,成日都有员工整理
台湾肠一定要食,好
地方真系几大,就算好多人出黎拎野都唔会逼