2020-11-20 40 浏览
愈黎愈多呢啲日式铁板烤肉,加上呢个冻冻地既天气就更加要试下😊-呢间啲铁板好特别,牛肉系会放喺碟度,再自己放落铁板上面烧,真正做到几多成熟都系你决定!✌🏼-❣️美国prime封门柳靠住我嘅手艺,今次就将封门柳煎到5成熟,外面有少少微㶶,香味四溢!食落牛味浓郁,鲜嫩多汁😙-❣️西班牙猪腩肉猪腩肉切开左一片片肥瘦适中, 用热辣辣既铁板煎完有爽脆嘅口感!我哋觉得猪腩肉配饭好衬!猪肉嘅油香流落左啲饭里面,好好食!-❣️芋头丸芋头丸上碟嘅时候圆辘辘,好鬼得意!炸皮嘅厚度适中,金黄皮表再配淡淡芋头香,好食😋-✨饭,面豉汤同埋沙律都系自助嘅形式出去自己拎!饭可以自行加饭素😃沙律用有盖嘅独立包装装住,沙律菜新鲜爽口!有芝麻酱、沙律酱选择,啱晒钟意食酱嘅你😮面豉汤有好多豆腐同昆布🤟🏼面豉味非常浓郁!-✨饮品方面佢有自制嘅冷泡茶或者汽水🤪 埋单都系$206,非常抵呀😗仲有恶搞湿纸巾同埋裙😛-呢间野都好full,同埋有细细间坐得比较迫,大家记住要book位呀!
❣️美国prime封门柳

❣️西班牙猪腩肉

❣️芋头丸

✨饭,面豉汤同埋沙律都系自助嘅形式出去自己拎!
饭可以自行加饭素😃

面豉汤有好多豆腐同昆布🤟🏼面豉味非常浓郁!