2016-03-19 275 浏览
在下午茶时段走进了这间糖水舖,它没有华丽的装潢,应该是做街坊生意的。点了一个$38的餐(大概有4款选择,都是三四十蚊有交易,包一杯饮料)我点了这个士多啤梨厚多士,等左大概15分钟🙄⋯⋯但原来个厚多士真系即叫即做☺️都好,咁都算等得有价值上枱的时候,第一下的感觉系,😭空心既但食食下就会发觉,好彩唔大份ja,如果唔系又浪费了⋯⋯因为都几「漏」下嫁。先由雪糕讲起,士多啤梨味的雪糕似曾相识,我猜应该是雀巢公司😅之后加了少少士多啤梨酱,呢只酱系有少少士多啤梨籽个种,食落去唔会系甜到喊,岩岩好跟著就到厚多士喇☺️入口松化,长度就大概系童年回忆的手指饼咁长到啦☺️本身的厚多士食落去都系有少少甜的,加埋加雪糕好好食啊,味道好夹😌$38+$2(冻饮),埋单$40,轻食好推介❤️

士多啤梨厚多士
上枱的时候,第一下的感觉系,😭空心既

跟著就到厚多士喇☺️

$38+$2(冻饮),埋单$40,轻食好推介❤️
咖啡
2016-03-19
士多啤梨厚多士
  • 士多啤梨厚多士(下午茶餐)