2023-09-09 80 浏览
突然想食刀削面就黎试下我地叫咗:麻辣猪颈肉刀削汤面麻辣猪颈肉刀削汤面的味道非常好。汤底无乜味精,食完口渴。麻辣猪颈肉有得拣辣度,猪颈肉好脆,炸完但又不会感觉太油腻。加上刀削出的面条,面条口感厚实,有弹性,有饱腹感。抵赞👍🏻味道:⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️口水手撕鸡刀削面口感:手撕鸡肉嫩滑多汁,口水味都几OK! 吾算太辣,钟意食辣嘅朋友可以试吓。搭配上刀削面的弹牙口感,两者都几夹。份量都够食,手撕鸡下面有木瓜丝,令到冇咁油腻👍🏻味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️ 小食:蚝油菜心吾会太老!份量都吾算少😉味道:⭐️⭐️⭐️⭐️卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️饮品:豆浆跟餐加$6,都几大杯,上到枱又吾会太热。刚刚好👍🏻味道会比较甜,但又吾会太水,所以都算吾错🤤味道:⭐️⭐️⭐️⭐️卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️总结:食物性价比也不错!地点十分方便!隔离婆婆话越式春卷有啲㶶,服务员都肯主动拎入去换👍🏻重新出过🙇🏻‍♂️抵赞👍🏻地理位置:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
突然想食刀削面就黎试下

饮品:
豆浆
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️

总结:

食物性价比也不错!地点十分方便!

地理位置:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️