2019-09-07 168 浏览
今日午餐去左食第三街既 Pop street。🤤呢间餐厅真系好多人,我地 1235 去到,佢都系差唔多 fully booked,所以只可以拣搭台又或者坐 bench。🤭佢既 lunch set 好抵🥳,我同友人一人叫左一个日式麻酱鸡肉荞麦冷面,佢仲包埋前菜同餐饮,都只系 $58 唔使加一。🤩佢个前菜系一人两件吞拿鱼多士😍。吞拿鱼酱入面有唔多洋葱同埋鱼肉,而且多士系烘底,所以好落去系好香脆,正!👍🏻佢个冷面都好好食😋,佢除左有好多荞麦面,仲有唔好鸡丝、萝卜丝同埋青瓜丝😃。佢既面条煮得唔错,冷得黎唔会黏埋一齐😗,而佢既鸡丝系好滑、又唔会太硬,食落去啖啖肉质🙂。成个面配埋佢个麻酱就好完美,酸酸甜甜得黎又好开胃又好食😜。整体而言,POP street 真系平靓正🤓,想去食既就记得 book 位,咁就可以坐到入面既靓位。😎
今日午餐去左食第三街既 Pop street。🤤
2019-09-05
午餐