2021-12-13
早2日公司要OT,同同事喺附近食个快饭,就谂起食鱼蛋粉应该最快😂😂一入去餐厅见到个环境都几干净😃,而且啲装修好简洁,令人坐得好舒服🙃我呢位同事一向食得清淡,见到枱面胶片贴咗黄金墨鱼春卷图,佢就order左呢个配米粉;黄金墨鱼春卷米粉hk$35-而我一向食鱼蛋粉店都系叫牛腩河,所以今次都唔例外😌,再配杯冻柠茶;牛腩河hk$35-配冻柠茶加hk$8-墨鱼春卷金黄色,入边有粒粒墨鱼肉,好有咬口👍;而牛腩河既牛腩好淋,一啲都唔un唔”鞋”口😆我哋再叫咗个油菜share,(跟餐hk$10),今日嘅油菜系芥兰,师傅”渌”得啱啱好,唔会太淋,啲菜本身亦都好靓,好甜😋😋呢度除咗粉面之外,亦都有饭类选择,如果好肚饿嘅可以选择叫饭🤗,店员亦都好有礼貌🙆♀️👍,价钱亦都唔贵,平靓正之选😎