2023-03-13 110 浏览
系mikiki shopping完见到有酸菜鱼😍😍即刻试!呢间绝对系平靓正之选🥰🥰环境好大 位置都好阔落👍晚市套餐 价钱好抵食 质素又唔差 值得再嚟食🤩招牌十三姨酸菜鱼酸菜鱼汤底味道浓郁 有大量酸菜 但唔会太酸同死咸😚鱼片嫩滑唔腥份量都颇多!仲有好多配菜😍😍抵赞👍🏻嫩滑香口椒麻鸡呢味好好食😍鸡处理得唔错 好滑👍配上个椒麻汁好惹味 食到停唔到口😝😝十三姨秘制鸡翼四只生炸鸡翼 热辣辣外皮脆内里肉质嫩滑 生炸锁住了肉汁😋 就咁食已经正 配埋辣椒粉 食落更重口味😝泡椒凤爪味道超正宗 辣到👅痹 可惜比较硬 难咬开 会食得比较论尽🙈最后我哋仲单点左个红糖糍粑完美结束是日晚餐 即整外脆内软 如果可以落多小小糖粉同红糖就会更正😃大部份餐点味道都不错 套餐个价钱嚟讲真系几抵食 见到仲有得嗌鸡煲同小菜 有机会再试😜

招牌十三姨酸菜鱼

嫩滑香口椒麻鸡