2024-11-11 1560 浏览
本身谂住食鸡煲加打边炉,上到嚟发现佢哋有新菜单「花雕虫草鸡蒸气锅」,见到隔篱枱都有叫而且味道几香喷喷就叫嚟试吓。估唔到CP值劲高!花雕香味好吸引!蒸鸡滑嫩鲜美,食完鸡就加汤打边炉。侍应见我地有小朋友就介绍蕃茄薯仔汤~大人小朋友都啱食。钟意打边炉休息得多嘅朋友当然系任饮任食最抵,佢哋食材不少得美国PRIME牛肉啦、 猪肉,鸡件,羊肉片,贵妃蚌、蚬、大虾、扇贝等海鲜,仲有唔少新鲜蔬菜。我哋两位小朋友食咗好多台湾特色美食~ 迷你卤肉饭、盐酥鸡、香肠、地瓜球、仙草芋泥等好啱我地一家大细嚟食~仲有民丰芝麻糯米糍真系好好食🤤每人一大粒唔使争仲有就系任何时段都可以用优惠价$98/位,就可以升级日本凤来和牛🤩@886mk_seeyalater🌟推介:虫草蒸鸡、美国牛肉、新鲜大虾、扇贝、盐酥鸡、台湾肠 捌捌陆台式料理 (家乐坊) (旺角)📍旺角登打士街56号家乐坊8楼802号舖#台式火锅 #打边炉 #打边炉任食 #任食 #鸡煲 #旺角美食 #捌捌陆 #蒸气火锅 #任食火锅 #任食鸡煲 #鸡煲火锅 #家乐坊 #hkbaby #hkmamablogger #mamablogger #mamababy #hk

估唔到CP值劲高!

花雕香味好吸引!蒸鸡滑嫩鲜美,食完鸡就加汤打边炉。

侍应见我地有小朋友就介绍蕃茄薯仔汤~大人小朋友都啱食。

@886mk_seeyalater

🌟推介:虫草蒸鸡、美国牛肉、新鲜大虾、扇贝、盐酥鸡、台湾肠

捌捌陆台式料理 (家乐坊) (旺角)
📍旺角登打士街56号家乐坊8楼802号舖
#台式火锅 #打边炉 #打边炉任食 #任食 #鸡煲 #旺角美食 #捌捌陆 #蒸气火锅 #任食火锅 #任食鸡煲 #鸡煲火锅 #家乐坊 #hkbaby #hkmamablogger #mamablogger #mamababy #hkbb
2024-11-04
  • 台湾肠