想食平靓正汉堡,真系要黎呢间Ghetto Cafe.除咗装修非常年轻化,用橙色打造成间餐厅,仲有好有型嘅涂鸦墙。而且好欣赏佢有好多细节位,例如杯垫同湿纸巾都系有自己logo, 食物盒都有趣,写住 "IF YOU EAT BADLY, YOU CANNOT THINK WELL, REST WELL, LIVE WELL”, 连门挡都写住"CIAO" 😍😍😍食物方面,贫民窟汉堡,好味得黎仲要单点最平只系$45平到你唔信 🥹🥹🥹 穷人恩物啊 🥹🥹🥹今次我同朋友就试咗:烟肉蘑菇芝味牛肉汉堡 - 整体配搭好夹,味道岩岩好,CP值高!水牛鸡翼 - 好瘦既鸡翼,比我一种冇打针嘅鸡翼嘅感觉 😝仲有种贫民窟嘅感觉 🤣辣得黎好香,系味道好足既水牛鸡翼 😍不过水牛鸡翼嘅价格就系呢间cafe黎讲相对比较贵,$78 六只芒果smoothie - 好香芒果味,仲有忌廉系上面,打卡又靓,又好饮🥳整体黎讲,我就一定会再食,你都快d去试下啦!😍
想食平靓正汉堡,真系要黎呢间Ghetto Cafe.

食物方面,贫民窟汉堡,好味得黎仲要单点最平只系$45
平到你唔信 🥹🥹🥹 穷人恩物啊 🥹🥹🥹
今次我同朋友就试咗:
烟肉蘑菇芝味牛肉汉堡 -
整体配搭好夹,味道岩岩好,CP值高!

水牛鸡翼 -
好瘦既鸡翼,比我一种冇打针嘅鸡翼嘅感觉 😝
仲有种贫民窟嘅感觉 🤣
辣得黎好香,系味道好足既水牛鸡翼 😍
芒果smoothie -
好香芒果味,仲有忌廉系上面,打卡又靓,又好饮🥳

整体黎讲,我就一定会再食,你都快d去试下啦!😍