2009-02-02 183 浏览
: 同pizza hut 相比平咗同埋个人认为好味过pizza hut 外卖自取半价,抵到烂叫咗两个pizza 超级多宝同埋千岛三文鱼超正又多料 +$12 转芝士底半价即系加$6 喳讲番个pizza 先 超级多宝,13吋传统大批(半价$71),材料有青椒,洋葱,薄片红肠,火腿,蘑菇,菠萝,意大利肠和牛肉,真系好足料唔似得pizza hut 咁相同实物不一 啲芝士系舖满成个底 啲芝士真系可以成条丝咁拉出黎 问你试过未 千岛三文鱼13吋传统大批(半价$71),材料有青椒,洋葱,粟米和三文鱼无芝士底但喺面头一样落足料 劲多芝士 钟意芝士既一定好开心 个饼底唔算厚 good ! 三文鱼都算多比起pizza hut 起麻唔会得𠮶两三旧三文鱼先两个pizza 都比想像中大个而且唔觉得佢哋好油腻, 起码食完见唔到个pizza 盒底成个都系油(pizza hut 就系喇) 所以我都觉得佢哋几健康, 应该无咁易食肥人
外卖自取半价,抵到烂

啲芝士系舖满成个底 啲芝士真系可以成条丝咁拉出黎
问你试过未

千岛三文鱼13吋传统大批(半价$71),
材料有青椒,洋葱,粟米和三文鱼
无芝士底但喺面头一样落足料 劲多芝士 钟意芝士既一定好开心

个饼底唔算厚 good !

) 所以我都觉得佢哋几健康,
应该无咁易食肥人
用餐时段