2023-03-02 183 浏览
📍 柠檬冰室 (冠天阁) (观塘)观塘康宁道11号冠天阁高层地下寻晚同朋友一齐去左呢间餐厅食饭🤩呢间系一间新潮嘅茶餐厅🍴食物种类多元化☺️装潢都大胆前卫👍点左几个小菜,舒舒服服又食到饱,埋单人均$100有找😁😁鲍鱼鸡煲如果以一人份量黎讲,真系抵食,又唔会系多配菜,少主菜👍鸡件入味,而且仲有鲍鱼,正🤤菠萝生炒骨菠萝生炒骨系经典食物,每次都会点,要煮得好食酱汁先真系灵魂👍呢间做得唔错🤤西柠鸡球鸡球份量颇多,卖相吸引😍好有清新滋味嘅感觉👍加埋甜甜嘅酱汁,非常送饭😁美式集扒餐睇落乜都有,而且铁板上!店员亦贴心地为我们淋上黑椒汁,听到吱吱渣渣声,超级疗愈嘅感觉😆🤣猪扒唔会鞋口、牛扒又够淋,超推介👍我地仲点左特饮杂果宾治及杏仁茶,都好好饮😍下次要再黎试吓佢呢度嘅烧味,好似好正😋😋#港式茶餐厅 #Fusion茶餐厅 #柠檬冰室 #signature #性价比高 #观塘美食 #观塘茶餐厅推介 #美食推介#yummy #kwuntong #hk #hongkongfood
📍 柠檬冰室 (冠天阁) (观塘)
观塘康宁道11号冠天阁高层地下

点左几个小菜,舒舒服服又食到饱,埋单人均$100有找😁😁

鲍鱼鸡煲

菠萝生炒骨

西柠鸡球

美式集扒餐
,超级疗愈嘅感觉😆🤣猪扒唔会鞋口、牛扒又够淋,超推介👍

我地仲点左特饮杂果宾治及杏仁茶,都好好饮😍

下次要再黎试吓佢呢度嘅烧味,好似好正😋😋

2023-02-25
  • 鲍鱼鸡煲