2021-01-13 34 浏览
近排开左好多海南鸡饭嘅铺头,而且价钱都唔贵,呢日喺旺角返工就拣左其中一间试下,呢间曼谷水门海南鸡饭喺通菜街,唔难揾👍🏻而呢栋威达商业大厦都好似有几间嘢食,👇🏻海南鸡就系喺地下𠮶层~每日十二点开门,呢日早咗几分钟去到,已经有几个人排紧队啦😆一入大厦就会见到铺头👇🏻呢间餐厅只卖四样嘢~两款30蚊饭(海南鸡饭、猪手饭),同埋两款小食(青木瓜沙律、芒果糯米饭)~前菜、主食、甜品都有齐😹😹😹一啲都唔贵👍🏻如果想叫外卖去到即刻攞,可以记低上面个电话落order👆🏻去到再比钱~👆🏻餐厅唔算大👇🏻一眼望晒,不过我呢日黎到,见到啲人都系外卖嘅😹如果自己食嘅话,坐系餐厅都ok架,应该唔太需要等位😹😆今次食佢嘅海南鸡饭🐔30蚊黎讲,算系几大份,我就唔系好食得晒,男仔应该啱啱好~鸡肉都滑,不过皮就厚咗少少😹油饭几好,唔太油腻👍🏻而个酱系几好食,即刻加晒分!😹😹👍🏻好适合想平食嘅朋友~而且味道系几好架啦~

海南鸡饭
2020-12-22