2016-03-11 791 浏览
好耐之前同事拎左张传单返黎已经好想试今日终齐人就谂住order外卖啦,因为佢over$150就可以放,可惜迟左打去结果都系要自己行去拎😔😔anyway讲返d野依先,首先佢既价钱都几实惠,我地5个人,order左10个饭团再加埋d汤啊小食都系2百几,本身以为佢系细细个饭团所以就order多d野食啦,点知原来都几有分量woo,唯一美中不足就系佢website个menu唔update,好多野食都冇 加洲手卷-呢个见到真系哇左一声,咁大旧既,呢度应该有一碗饭,食完呢个真系饱左,再食唔到多个饭团了😔😔 由于紫菜系分开既所以唔惊淋,d馅都好丰富食到尾都有👍🏻👍🏻有好多蟹籽,蟹柳有两大条都几好冇雪味,青瓜爽脆,不过如果可以多返少少沙津酱,d饭少返少少同埋酸返少少就更好勒~呢个系m size ge 豆乳骨胶原鸡汤,其实就好似饮紧咸味既腐竹鸡蛋糖水,有好多腐皮又唔太味精感觉都几健康 五目饭-新野,素食之选,同事话都几足料,调味浓淡适中,食完唔会口渴,珍珠米有咬口甜蛋-呢个就普通左少少,冇咩蛋味,得少少甜味
好耐之前同事拎左张传单返黎已经好想试
加洲手卷
甜蛋-呢个就普通左少少,冇咩蛋味,得少少甜味
2016-02-15
外卖自取