2019-02-06
好耐之前食过D食物麻麻地,同系其他分店食过好差,所以如果有选择,系吴会去稻香,但因为过年,今年好多酒楼full哂,周围都卜吴到位,而且都会就反老人家系呢区食,所以半个月前已卜定呢间稻香😅————————————————————但今日食完之后,我对昵间稻香完全改观,同以前相比系吴同晒,食物同质素都好掂,价钱又平,服务都吴差,新年系比较忙,但服务都算👌😊😊————————————————————叫左一席,有啤酒,有汽水,食物又足料,食完仲有利是🧧派✌️✌️✌️✌️✌️————————————————————1-乳🐷全体—-块皮够脆,肉又嫰👍2-至尊烧鹅皇——热辣辣,皮脆肉嫩,估吴到稻香既烧鹅都甘好食👍3-红烧花胶🐔丝翅——-呢个吴得,个(献)太豆粉,入面材料都可以,但比个豆粉(献)影响差左😅4-清蒸珍珠龙趸——蒸既时间刚刚好,肉够鲜嫩,味道又好味👍5-高汤珍宝大🦐球伊面—-🦐肉爽口,伊面味道ok,不过煮过火林左小小,同埋又系好豆粉(献)😫6-锦绣玉带蚌柳——有带子同象拔蚌,配菜连耦木耳节瓜炒,味道都ok,不过我就食到系用雪藏既象拔蚌,但味道都可以接受,不过不失😊7-蚝皇金钱扣螺片——呢个味道吴错,冬
1-乳🐷全体—-块皮够脆,肉又嫰👍
4-清蒸珍珠龙趸——蒸既时间刚刚好,肉够鲜嫩,味道又好味👍
7-蚝皇金钱扣螺片——呢个味道吴错,冬菰又大只,煮得够味,螺片味道同肉质都奭口😋
8-金糖百花球——-味道同口感无问题,但太细粒,吴得大体,我令愿你整小几粒。因为始终一席上枱会好睇D😃
9-生炒糯米饭—-呢个饭又炒得吴错😉
10-寿🍑包——莲蓉饀,味道都ok😊
11-🧧——食完仲每人派一个金币(10)利是😇😇😍😍(新年期间)
———————————————————-
做得最出色系乳🐷,烧鹅,龙趸,螺片,糯米饭,其他就一般😬
如果呢区计,论价钱,食物质素,服务都合格,都可以叫大众化😉😉