2007-06-24 12 浏览
我太座十分之喜爱打边炉, 自从之前同佢去过长沙湾间新星后, 知道新星集团九点钟后打边炉任食任饮都只系$68, (**汤底及部份高价食物另计) 不过, 佢款式好多, 而且好新鲜. 自此之后我同太座经常去铜锣湾湾仔果间新星.呢间新星等位等到呕, 最好八点几去排定队拎飞仔, 野食一样咁多咁新鲜. 正~~~!! 而且地方比长沙湾更阔落更干净.打边炉黎黎去去果d野啦, 不过几十蚊任食任饮, 真系唔系度度可以. 特别介绍: 黑豕肉, 猪面青, 粟米螺肉饺...**叫食贴士因为太多人, 叫既野一定乱, 一定系想食既少, 一般想食既多.最好一张纸只填八款, 好钟意食既, 如桶蚝就写多几个"多"字咁就万无一失了. 之前我同太座, 一纸叫十几样, 一定唔黎蚝, 激死我, 之后改左呢个方法, 两个人佢都起码执六七只, 仲要系大大只俾我添. ^^*************************************新星海鲜火锅酒家 地址: 铜锣湾谢斐道440号骆克大厦1楼电话: 2838 2186
我太座十分之喜爱打边炉, 自从之前同佢去过长沙湾间新星后,
我同太座经常去铜锣湾湾仔果间新星.

呢间新星等位等到呕, 最好八点几去排定队拎飞仔, 野食一样
咁多咁新鲜. 正~~~!! 而且地方比长沙湾更阔落更干净.

可以.

特别介绍: 黑豕肉, 猪面青, 粟米螺肉饺...

**叫食贴士
系大大只俾我添. ^^