2022-09-18
我哋最钟意食茶餐厅㗎啦因为方便又快捷今日我哋一家人又嚟咗数码港嘅禁忌食我哋嘅晚餐!我爸爸妈妈就叫咗一个套餐「二人三满足」1+1(饭)+1(白灼时蔬)+两杯饮品(冻饮加$3)鲜茄浓汁焗厚切猪扒饭+咖喱鸡扒饭,都只需$158,真系好抵食!真系三个人都够食!鲜茄浓汁焗厚切猪扒饭用新鲜蕃茄制成,猪扒啖啖肉好好食!咖喱鸡扒饭,辣到适中.香浓味道啱啱好!星洲炒米少少辣,好香口!我最欣赏嘅佢唔算太油腻,因为一般嘅茶餐厅太油会食到个口好干,但呢度就冇呢个情况出现啊!常餐-沙嗲牛肉即食面,配香滑炒蛋及牛油多士+冻柠茶 $52+3呢个常餐食到我好饱, 沙嗲汁香中带甜,即食面软硬度适中,香滑炒蛋加了一点牛奶所以味道同口感都特别滑,同牛油多士一齐食就啱晒啦!金记系我哋上去食嘅地方,因为真系非常之抵食同埋份量都好多我哋日后都会经常嚟食嘢
鲜茄浓汁焗厚切猪扒饭用新鲜蕃茄制成,猪扒啖啖肉好好食!
咖喱鸡扒饭,辣到适中.香浓味道啱啱好!
星洲炒米