2017-01-03
路过见到苡乔餐厅,睇落几四正,于是同男朋友一试。叫左一个煎鸡扒配薯菜$53同纽西兰肉眼配意粉$68, 呢个价钱包野饮同餐汤简直系抵到烂!老板娘仲劲nice 不断同d 客人倾偈,见我地拣唔落要薯角好定意粉好就话如果叫意粉可以送多几旧薯角俾我地架!不过最后都系一份意粉一份薯角首先讲份煎鸡扒,一个字正!简直系色香味俱全,个皮够香脆,切时仲格格声,但肉质仍然保持有汁,唔会干争争,薯角都劲好味!!配埋个汁简直一流!牛扒亦都好正!超冧冇筋铁板又够热(够热好重要,d 汁一淋落去 炸炸声 正呀!)老板话特餐个餐牌日日都唔同,好少餐厅会咁做呀!真系次次食都会有新野试!!!P.s. 呢间餐厅除左质素好之外仲充满人情味,同老板娘倾下计,轻轻松松又一餐!一定要黎试下!!!