2017-09-10
系open rice 呢度睇左好耐呢间伦哥!终于约到朋友仔一齐去食!点知打电话去订枱,个小姐话得翻尖沙咀店有位订完枱后发现呢间既食评。。有点儿😂😂😂搞到我比朋友炸型!去到个场,第一下感觉,吾算太大,好热闹,传闻中冇既冷气都有😂😂😂小插曲:我地14个人,佢比左厅既圆枱我地,我地见有房,于是问下个女职员可吾可以转房,点知,佢话可以,不过吾建议我地转😑😐佢话房最多坐12个到☹☹果然加埋肥仔真系迫到傻,最后乖乖地坐翻厅,值得一赞系个女职员愿意比我地试,等我班猪友死心😂😂 礼貌亦好好入正题:坐下后,个女职员就问我地鸡煲要咩辣,我地有2个鸡煲,我地选择左一个Bb同一个中辣,等等下鸡煲,个女职员放底左个刺身盘,扣鲍鱼,蒸象拔蚌bb,好正😍😍😍到鸡煲黎,仲正😄😄😄😄鸡肉吾会hi拾拾,最重要系,多肉😍😍😍refill 左2转,真系超正!跟住转左打边炉,个女职员又黎,佢叫我地试下龙虾锅(要加几十蚊),我朋友心心眼加左,我地仲谂住龙虾可能系得半只,点知黎到又系一只完整😋😋个衰野开心到傻左😂打边炉料都好多,遗憾系牛肉无得添😢个人最推介:芝士牛丸,潮州鱼蛋(因为我不太食海鲜,所以吾会太推介到海鲜)最后个个抱住个
入正题:
打边炉料都好多,遗憾系牛肉无得添😢
最后个个抱住个肚仔走
对伦哥整体既感受系:
员工有礼貌,愿意帮助客人,但明显既人手不足问题严重!当日帮我地既女职员已经好好服务,但睇到佢咁忙,都吾忍心叫佢了🙈🙈
食物质数都好好,系希望牛肉可以比多少少(最好包埋任食)😂😂
最后:伦哥女职员,谢谢妳咁好既服务,我地下次一定买熊仔饼干比你架😗😗