2021-12-28 41 浏览
呢间店新开冇耐,装修几靓又新净,所以已经吸引好多人黎食,晚市要排队等位,见到佢有得外卖,就一于试下先。1️⃣简左你要边个肉类Set,每个set都包一份蔬菜篮2️⃣简汤底3️⃣简个面类或饭4️⃣如果想配埋饮品,加$10。5️⃣如果想好似系店铺打边炉既感觉,加$10就可以有一set打边炉工具。 美国牛板腱,猪梅花,阿嬷烧酒鸡份量好足够,梅花肉肉质好鲜嫩,而且唔会好油腻。牛板腱肉味好香浓,咬口有韧劲。烧酒鸡浸得好重酒味,煮完之后依然食到好香浓既酒味😋澳洲牛小排,海虾墨鱼滑鱼皮牛小排油花分布都唔错,食落好柔软,绝对合我心水。海虾都新鲜,肉质弹牙,墨鱼滑鲜甜爽口。🥬菜篮有粟米🌽、莲藕、冬菇、南瓜🎃、萝卜、豆卜、生菜、金菇、杂菇、蕃茄🍅。御膳麻辣鸭血锅好香既麻辣味,辣度都ok,鸭血份量都唔少。桃胶人参美人锅饮落去个汤都好清甜。古早鲜橙茶里面有几片新鲜橙🍊。冰糖红枣炖雪耳材料好足够,甜度亦岩岩好。我地打左差唔多两小时,个酒精罐都未用完,所以想慢慢食既朋友都可以试埋佢个外卖package。

菜篮

🥬菜篮

御膳麻辣鸭血锅
好香既麻辣味,辣度都ok,鸭血份量都唔少。

桃胶人参美人锅
饮落去个汤都好清甜。

古早鲜橙茶及冰糖红枣炖雪耳

古早鲜橙茶
里面有几片新鲜橙🍊。

冰糖红枣炖雪耳
材料好足够,甜度亦岩岩好。

2021-12-23
菜篮