2022-10-19
之前佢喺铜锣湾时已经听过,但初头争多人排队一直冇食,过咗一排就冇咗件事。前排朋友生日食完饭提议想食呢间梳乎厘Pancake,就即兴去咗The One呢间睇吓,8点几去到,原来依家已经人龙不再,唔洗等位直入。店员安排座位之后俾咗餐牌我哋,睇完自己出去柜台落Order俾钱,我哋3个人,因为食完饭已经好饱,只点了一款口味Pancake Share食,榛子朱古力焦糖香蕉班戟💛 (其后本身佢选择也不多,只有三款,另外两款口味系原味班戟 同 士多啤梨蓝莓香蕉班戟) 班戟每份即叫即做,大约要等20-25分钟,但嚟到𠮶时仲系热辣辣,每一口都入口即化~ 真系好似食空气😆 但系正嘅!系幸福嘅感觉☺️另外我哋分别叫了3杯唔同口味嘅饮品:椰子沙冰、士多啤梨沙冰 同 芒果热情果沙冰❄️ 饮品味道做得唔错😋 三款都有好足料嘅味道,而唔系得个甜字同糖浆𠮶种👍🏻📍FLIPPER'S (尖沙咀)地址-尖沙咀弥敦道100号The ONE i.t orange forest环境/设施-⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️特色-⭐️⭐️⭐️⭐️人均价格-$80评分-⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📍FLIPPER'S (尖沙咀)
环境/设施-⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
特色-⭐️⭐️⭐️⭐️