2024-07-09
喺商场揾餐厅食饭,俾门口只可爱白色飞天猪所吸引🐽😂,就同我友立即入去试下,估唔到唔单止可爱,仲几好食😍✨「幸せの二重丼」系列✨又想食饭又想食乌冬,心大心细,唔知点拣?唔紧要,小孩才作选择,呢个系列好开心,满足晒你所有需要。🔸宫崎和牛丼配乌冬(热)$158和牛非常嫩滑,牛味浓,配上煮得软稔的鸿禧菇,爽口的葱丝,口感丰富。淋上微甜的酱汁,非常开胃。乌冬非常爽身弹牙,一啖入口,汤底有淡淡的昆布同鲣鱼甜味,热辣辣,好好味😋。🔸角切鱼生丼配乌冬(冷)$138色彩缤纷,卖相十分吸引。内有多款刺身,三文鱼、吞拿鱼、大大粒三文鱼籽、青瓜粒及玉子,的确十分丰富。搭配冷乌冬,简直系凉浸浸之选,所以喺我心目中,系最完美嘅夏日套餐。所有此系列的定食都会配味噌汤、沙律、饮品及冲绳猪肉煎饺2件,一口下去去,香脆多汁🤩,好正。还附上日式蕨饼作为甜品,黄豆粉很香,烟烟韧韧,真的深得我心😍。店入面有好多🐷形饰品,超级可爱😍,喜欢朋友不要错过!想睇更多介绍,马上Follow我啦😁。#big_big_foodie #big_big_foodie食匀元朗
✨「幸せの二重丼」系列✨
🔸宫崎和牛丼配乌冬(热)$158
🔸角切鱼生丼配乌冬(冷)$138
店入面有好多🐷形饰品,超级可爱😍,喜欢朋友不要错过!
想睇更多介绍,马上Follow我啦😁。