餐厅: 甘味讚岐手打烏冬
资讯:

农历新年前莉莉子当然继续又行街又食饭铜锣湾晚市时段每间餐厅都大排长龙,都唔知拣边间最好🙄 口淡淡既莉莉子决定要食返d酸味味既野,最后就拣左主打浓郁番茄乌冬既「甘味」啦一入餐厅,莉莉子就俾佢既眼花缭乱既餐牌吓亲,感觉太多选择🤦🏻‍♂️唔知选边款好,最后拣左番茄鸡扒乌冬同墨鱼饼沙律。番茄鸡扒乌冬味道当然仍然非常好味,乌冬真系超级弹牙,而且由于番茄汤底好浓郁关系,斋食乌冬同汤已经觉得好够啦最后陪上好脆口既鸡扒,真系100分满足至于墨鱼饼沙律,配搭既千岛酱非常惹味,莉莉子食极都未停到口,更加更加重要既系$40蚊但沙律份量好多嫁,两个人都够哂皮
农历新年前莉莉子当然继续又行街又食饭

番茄鸡扒乌冬味道当然仍然非常好味,乌冬真系超级弹牙
,而且由于番茄汤底好浓郁关系,斋食乌冬同汤已经觉得好够啦
最后陪上好脆口既鸡扒,真系100分满足