2021-03-18
非常隐世嘅小品cafe,喺西营盘站附近一个屋苑平台😆都系近期见到𠮶三文治几hit先知道,所以好想试下😍🥑 牛油果芝士炒蛋三文治 ($50)面包加咗牛油烘得好香脆🤤炒蛋有芝士同黑芝麻,基本上唔使调味都好够味,加咗黑芝麻嘅炒蛋好香,仲有好多牛油果好新鲜🥰 叫𠮶时无谂过系咁大份😳完全食唔晒😂以我所见,在场其他女士都系食唔晒嫁🤣好彩老板娘好好人,俾个纸袋我拎走晏啲再食😄仲话佢地出品嘅三文治就算摊冻咗都系咁好食☺️🌹 玫瑰果茶 ($25)又系劲大杯🤣有微微嘅玫瑰花味🤨饮落酸酸甜甜,好似有啲山楂味,感觉几开胃同消脂🤪Cafe仲有好多好特别嘅咖啡豆,咖啡控可以去试下,三文治嘅配料亦都可以自由配搭😆似乎老板娘都几多熟客仔生意,对客人非常亲切,好有妈妈既感觉,会同客人讲下次再见,好warm好sweet🥰仲会关心我太瘦食得太少🙈系小店先见到嘅人情味🥲
牛油果芝士炒蛋三文治
🥑 牛油果芝士炒蛋三文治 ($50)
牛油果芝士炒蛋三文治
🌹 玫瑰果茶 ($25)
玫瑰果茶